Fotogalleri - Ögonblick - bild på linnea och morfar i bakgrunden

Fotografera - att fånga ett ögonblick

Jag fotograferar för att fånga de känslor som öppnar hjärtat och tar mig med på en svindlande upplevelse av lycka och tacksamhet

Hur är det möjligt, att det gång på gång skapas skönhet, utan att vi som människor gör något över huvud taget? Det bara utvecklas framför våra ögon. Skönheten är bedårande, omvälvande, tar andan ur en gång på gång och jag fylls av en känsla som i det närmaste kan kallas Bliss eller Lycksalighet.

Det är inget fantasiland, det är vår värld, den vi lever i och förvaltar. Det finns något vackert i allt. Tittar man tillräckligt länge finns det där. Men oftast finns det bara i några sekunder eller minuter. Känslan, färgerna, dofterna. Allt som bidrar till att ett cellminne skapas. Det som gör att vi kan uppleva allt om och om igen. 

Det är då jag vill fotografera

Ta med mig känslan och minnet för att kunna arkivera i min minnesbank och aktivera allt varje gång jag tittar på fotona. Jag kan dela det minnet och de bilderna med andra. Låta människor som aldrig upplevt dessa ögonblick få ta del av dem i bildspel, ord, poesi och tankar. Välkommen till mitt fotogalleri.

Portfolio

nature calling
ögonblick 
närgånget
bortom illusionen