Böcker


Att skriva är en konst


Jag har alltid skrivit. Långt och mycket. Från Hjärtat. Orden flödar utan att det går att stoppa. Det är lätt för mig att uttrycka mig med ord i filosofiska och poetiska texter. Likaså i färg och form eller med foto när jag vill fånga ett ögonblick att dela med mig av eller illustrera något. Det blir inte alltid konst av det hela. Ibland kan det tyckas bli mer konstigt än konst.

Min passion är att skapa. Både i livet och konsten. Målningar, böcker, sagor, poesi, foto, utbildningsmaterial, kurser och annat. Allt med möjligheter för människan att växa ur sin inre kraft.

Hösten 2008, kom jag i kontakt med en vedisk visdomstradition. De principer jag fick ta del av klargjorde på ett enkelt sätt de naturliga lagarna för allt skapande. Allt på jorden levande har detta i sig. Alla vet vad de ska bli och utvecklas till. En ny värld öppnade sig. Sedan dess har jag målat, skrivit, tecknat, fotograferat, undervisat kursdeltagare och utbildat lärare. Efter tio år var det klart med måleriet. Det visade sig då vara dags att slutföra det jag påbörjat, före jag började måla. Att skriva.

En ny resa väntade och jag gav mig in i skribenternas och författarnas värld. En snårskog blandat med vackra, vilsamma gläntor och oändliga fält av fantasi, fiction, fakta, poesi och filosofi låg framför mig. På darrande ben och bultande hjärta, letar jag nu mina egna vägar i denna, för mig outforskade, värld. Sakta kan påbörjade böcker, poesi, sagor och undervisningsmaterial hitta sin form och komma ut från både huvud och dator

Mitt liv har varit både oerhört turbulent och helt fantastiskt. Å ena sidan fyllt med olyckor och trauman å andra sidan överfyllt med lycksalighet, kreativitet, resor och glädje. Jag vill fortsätta leva mina drömmar i mitt liv och dela mina erfarenheter och upplevelser med andra.

Som liten drömde jag om att bli lärare eller skådespelare. Men jag utbildade mig aldrig. Istället har jag följt infall och möjligheter som dykt upp i livet och låtit det leda mig. Började redan på 70-talet att undervisa och coacha andra människor. Mål, delmål, inspiration, mental träning, entusiasm. Började meditera och utöva medveten närvaro. Lite senare i livet kom de inre gåvorna upp till ytan. Helande och mediala förmågor. Kreativitet har alltid varit med. På ena eller andra sättet.

Undervisat och utbildat har jag gjort sedan 17- års ålder. Ämnena har varierat. Ibland har jag haft över 40 åhörare. Lite som att stå på scen. Nu skriver jag och berättar om mina erfarenheter och mitt liv. Jag skriver för att jag älskar att skriva om den inre världen och mina upplevelser i kreativitet, mental träning och personlig utveckling. Det kommer ut i form av sagor, poesi, utbildningsmaterial och andra böcker.


Böcker med Tema och livsfilosofi

Cordis Cox - hjärtats skeppare
Pressure
Chakra Poetry
Objekt

Art, Drawing & Photo 

Gaila Art 2008-2018
Gaila Drawing 2008-2018
Gaila Photo - Natur Calling 2008-2018

Chakra Art & Collection - fotoböcker

Chakra Art & Poetry

Chakra Art Collection.

Chakra Reflection - en konst och dansföreställning

lägg in en video här med adress till vimeo eller u-tube elelr en sådan där bläddr grej som ligger på första hemsidan hem där man kan bläddra tillhöger och vänster Eller en annan slags länk till bildspel med musik och annat. Kanske aks jag lägga ut det på vimeo? 

Colors & Codes

livsinspiration - konsten att frigöra livsenergi på sju nivåer av medvetande

Code Red 

Klicka här och börja skriva. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Klicka här och börja skriva. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.