Chakra Collection

2009 började jag måla serier av chakra systemet. En inre röst talade om att jag skulle måla dem till min bok om chakra. Den boken blev sju böcker. En för varje chakra. Och flera till med olika tema på chakra systemet. Det har blivit närmare 30 stycken målade serier hittills. De läggs in här efterhand. En serie i taget.

Strålljus. Privat.


Stripes, 46x38, akryl på uppspänd canvas

Resorna mellan de olika dimensionerna i Omniversa är outgrundliga. Det finns inga bestående begränsningar. Vi skapar våra egna för att hålla samman och träder, när vi vill, ut i vår egen frihet. Universums hålkort gör det möjligt. Det flerdimensionella livets befriande möjligheter, både har och är, på så sätt, utan begränsningar.

Hel Serie 14.000kr, delad 3.000kr/st


Cosmic Air, 50x50, akryl på uppspänd canvas

Den kosmiska energin är alltid närvarande. Vi lever i symbios med den hela tiden. När vi övar upp vår förmåga att använda den i vårt dagliga liv kommer de dörrar som förut varit stängda att öppna sig med lätthet. Det ger oss en möjlighet att träda in genom portaler till andra världar. Kanske möts vi där.

Hela serien 14.000kr, delad serie 3.000kr/st


Swirl, 30x30, akryl/mixed media på uppspänd canvas

Livets andetag, virvlande energi, likt livets spiral, genomströmmar alla former väsen och varelser. Expansion och kontraktion från första till sista andetaget, hela vägen ut och bort i evighetens oändlighet.

Hela serien 7000kr, delad serie 1.800kr/st


Cosmic Fields, 50x60, akryl på pannå

Rymdens färger strålar omkring i sin egen värld. Bryter igenom regndropparna och färgar evigheten med sitt vackra sken, belysta av det eviga ljusets närvaro.

Hela serien 9.000kr, delad serie 1.900kr/st


Dots, 38x28, akryl på pannå

Som små, små prickar seglar vi runt i universums djup. Utslängda utan mål och utan egentlig riktning. Virvlar runt som ett dammkorn i solens strålar. Allt bra är. Ju fler vi blir desto mer kompakt blir tillvaron.

Hela serien 7000kr, delad serie 1.700kr/st


 "Big Bang"
"Big Bang"