Tvivelträsk och Livspassion

05.10.2014

GAILA SUNDLIN
2014-10-05 10:06:09 PENSELDRAG UR LIVET
Tvivelträsk och Livspassion
Nu har allt börjat snurra på ordentligt.... vilket får mig att inse att mina administrativa kunskaper ligger i cement o kvicksand, drar ner mig snabbt och effektivt till tvivelträsket, kryddat med en hel del tidsoptimism och frustration. Kombinationen och resultatet av detta är "Sista minuten" och ibland till och med efter sista minuten .. Tur då att det finns en inneboende skaparkraft och att jag bortser från ideliga fadäser i den administrativa världen och fortsätter hoppa på tuvorna för att ta mig fram. Medan jag snörvlande o gråtande undrar vad jag pysslar med. Så helt plötsligt dyker det upp människor i min tillvaro som hjälper mig på olika sätt. Och om jag bara lugnt och stegvis tar mig fram mellan dessa fallgropar utan prestation eller måste-bli-klar-helst-iförrgår-känsla så kan jag nog göra en deal med mitt nervsystem och få det administrativa att fungera ....på sikt... "time will show"
När livet är som bäst kommer insikterna farande som små gåvor och även om de kommer i sista möjliga minut är det skönt att de alls kommer.
Har startat upp en serie utställningar om de sju chakra - energicenter för spirituell energi
Efter åratal av studier, måleri och tidigare erfarenhet i yrket som chakra-terapeut ska det nu bli fantastiskt roligt att få visa upp de uttryck jag skapat fram ur mina upplevelser av dessa energifält. Både som terapeut och konstnär. Resultatet är döpt till
"Chakra Art & Reflection" och fick underrubrik med sanskrit-ordet för chakrat och den färgkod som tillhör frekvensen/ vibrationen av den energi som distribueras .
Och där ... i ateljén ... bland konst och vänner och annat jag känner.. där LEVER jag

This is my life! Art, Reflection and Expression - Here I go


"I kärlek till livet och konsten"/ gaila